Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 19 d’abril del 2022

    

LA MARISA



 Era una Asturiana que feia honor a la seva terra, aquell accent, les seves expressions ( míralu, cómelu, les fabes con almejes....)., els seus plats típics de Gijón d'on era ella, una terra que estimava.
 Aventurera, volia sortir a conèixer altres indrets, indrets com Catalunya ( Platja d'aro), que és on va decidir venir a viure algunes dècades de la seva.
 Era alta, apersonada, amb corbes proporcionades, amb cabell fosc i pell molt morena, amb ulls grans de color mel, el seu nas era un xic prominent, però  proporcionat a tota ella. Llargues cames que sempre lluïa i posava al sol tant punt sortia. El seu vestir era extravagant, hippie, però amb estil, classe, sabia portar la roba amb molt d'estil totalment personal i intransferible, còmoda, pràctica, femenina, d'estroller, tota aquesta barreja, que he de dir que és també el meu. Va lligada la seva manera de vestir amb el seu caràcter alegre, proper, empàtica, amiga dels seus amics i dels que no també. Amb personalitat, el seu caràcter era fort, xocava a qui no estava acostumat al fet que una dona fes i digués el que volia amb educació però decidida i sense pèls a la llengua. Enamorada dels animals, sempre amb un company de vida de quatre potres i pelut, estimava el seu gos com un "fill", el seu últim gos es deia Rómel. Fins i tot va treballar a una discoteca de portera, cosa poc usual fa vint anys, però era ella, La Marisa i va fer el que va voler, sense preocupar-se que la poguessin jutjar, era una ànima lliure. Va tornar els seus últims anys a Les Astúries, on va morir massa aviat per qui l'estimàvem.
 
                                                                                                                              Sara Renau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada