Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dijous, 11 d’abril del 2013

I DESPRÉS DE L'ESO QUÈ?




Segur que aquest any molts de vosaltres us esteu fent aquesta pregunta. Si cliqueu en aquest enllaç podreu veure els diferents camins que podeu seguir si voleu seguir estudiant.

després de l'ESO

En el cas que vulgueu estudiar algún cicle de grau mig els que s'oferten en els instituts més propers són:

IES SANT FELIU DE GUÍXOLS
IES PALAMÓS
IES BAIX EMPORDÀ


Ja sabeu que les escoles d'adults també us ofereixen alternatives per continuar la vostra formació. A la nostra escola podreu estudiar català, anglès i informàtica o bé fer el curs d'accés a cicles formatius de grau superior o el d'accés a la universitat per majors de 25 anys.
En aquest enllaç podreu trobar informació sobre les escoles d'adults de Catalunya:

ESCOLES D'ADULTS



Per trobar més informació sobre les possibilitats que s'oferten a Catalunya aquest enllaç us serà molt útil:

Estudiar a Catalunya



I no oblideu que en qualsevol cas si voleu continuar estudiant cal que feu la preinscripció per assegurar-vos la plaça. Trobareu les dates en aquest enllaç:

PREINSCRIPCIÓ

1 comentari:

  1. després de la eso...continuarem aqui millorant la nostra formació fent altres cursets.

    ResponElimina