Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 12 de novembre del 2013

Una imatge val mes que mil paraules

Un bon dia assolellat , a l'estiu , un grup d'amics surten a passar un cap de setmana de platja en què van amb menjar , tendes de campanya , etc . En arribar a la platja , Alejandro , un dels amics , proposa jugar a un joc : era fer una carrera des d'una punta de la platja fins a l'altra punta on es trobava el penyal de gibraltar .
En començar la carrera , un dels amics va el primer quan un home apareix de sobte per animar el que està darrere . Aquest es queda tan sorprès que s'atura i el primer també . Es van quedar mirant fixament a l'home amb pinta de rodamón sense menjar des de fa diversos dies . Aquest els pregunta :
- Em podeu donar una mica de menjar ? .
- Si , és clar , com no . - Va respondre Alejandro que , corrent , li va oferir un got d'aigua i un entrepà .
En passar uns minuts , l'home que s'estava menjant l'entrepà li pregunta :
- Sou amics ?
- Si . respondre ells .
Allí van estar asseguts tots parlant , es van fer amics i es van quedar jugant i divertint-se tots junts. En passar els dos dies del cap de setmana, el senyor Alejandro li va dir al rodamont que si volia anar amb ells que li oferia treball a la seva empresa. El rodamont de nom Miquel es va quedar sorpres i els i va dir que si que encantat. I van marxar tots junts. En miquel es va possar a treballar el mateix dia, va trobar un pis, que podia pagar perfectement amb lo que li pagaven a la empresa. va fer un cambi de look y de bestimenta i van sortir de festa Alejandro en Miquel i els altres amics i en Miquel va trobar chicota, en pasar 2 anys es va casar amb ella i van tindre dos fills i els i va tocar la loteria, i L'alejandro va tindre que tencar la seva empresa perque no feia dines suficents. I un dia L'alejandro es va possar molt malalt el van ingresar al hospital on el tenian que operar inmediatament pero no tenia diners per pagarla, i el metge va dir no, si ja esta pagada la operacio a vingut un senyor que es deia Miquel i ha pagat tots els gastos. I va deixar una nota que deia: Alejandro fa 2 anys tu emb vas donar feina i una vida digna i aixo to recompenso com bons amics moltes gracies per tot una abraçada el teu amic Miquel. Avegades la vida et torna lo que li dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada