Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 15 d’octubre del 2013

Català 3 Calendari Activitats primer trimestre

Hola a tots,

Ja he vist que heu començat a posar activitats en el blog. Molt bé pels que ho heu fet, les històries dels quadres molt interessants i les frases fetes estan també molt bé.

Recordeu que és molt important posar les etiquetes quan feu les activitats. Per posar-les no cal escriure-les. Quan redacteu l'activitat les trobareu ja escrites si cliqueu a etiquetes. S'obrirà un menú on estan totes les etiquetes i només cal que cliqueu a la que necessiteu, Activitat 1, Activitat 3 etc.

També us he posat el calendari d'entrega de les activitats, el trobareu a la part de dalt del Blog en el requadre de color gris.

Recordeu que per poder escriure al Blog cal que accepteu la invitació que us he enviat. Si encara no us ha arribat, envieu-me un missatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada