Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 30 d’octubre del 2013

Oscar García

CONTEMPLANT EL MAR de Alfred Thomson BRICHER


Hi havia una vegada una nena que es deia Leire . Era rosa , alta i amb els ulls verds i la peu blanca com la neu. Però sempre gastava bromes i ja ningú li creia. Ella vivia a Galícia just davant de la platja des de la seva finestra observava una roca , prop de l’aigua ,on ella li agradava anar a observar les gavines i altres animals.
Diumenge el matí , que era dia de marcat del poble . va preferí anar a la roca en mes de acompanyar a la seva mare. Eren les 12 del matí quan de sobte es va amagar darrera la roca molt espantada , no sabia que fer . Veia venir una olla gegant , se’n va anar corrent abissar tota la gent del poble , però ningú li feia cas es reien .Va anar corrent el mercat a buscar a la seva mare , però no la trobava , ella desesperada sabia que la onada estava cada cop més a prop . De sobte la va veure , li va dir que havia anat a la roca com cada dia que venia una onada gegant i va avisar a la gent del poble i no s’ho creien , van agafar el cotxe i se’n van anar el pic mes alt que podien, on van veure la onada que arrasava el poble.

2 comentaris: