Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dilluns, 4 de febrer del 2019

Anunci de perfum. Ramón Perales



1. Marca del producte: 

La marca es Carolina Herrera.


2. Tipus de producte: 

Un perfum.


3. Públic al que va dirigit ( edat, gènere, cultura, estil de vida )

Per a gent jove, de 16 a 30 anys, hi ha un perfum per home i un altre per dona, un tipus de cultura per una gent que surt de festa i cuida la seva imatge

4. També identifiqueu si l'anunci fa referència a un "jo real" (anuncis on l'espectador veu reflectit en el personatge alguns trets de la seva realitat, de la seva inseguretat, de la seva timidesa, de les seves frustracions, dels seus problemes quotidians ) o si bé fa referència al "jo ideal" ( anuncis que pretenen que els espectadors vegin reflectits els seus somnis, els seus desitjos, allò que els agradaria ser i no són).

Depèn de la persona que vegi l'anunci, ell sabrà quins sentiments trobats sent veient l'anunci, però des d'un punt de vista neutral es pot sentir el sortir de festa amb amics, ser popular, veure't bé, deixar de ser tímid, oblidar o no tenir cap inseguretat


4. Franja horària d'emissió.

En l'anunci surten joves de festa, en aquest cas la franja horària hauria de ser a les 3 de la tarda, o a l'hora de sopar quan els nens i més grans deixen d'estudiar i paren per menjar veient la tele, llavors és quan seria emès per atraure aquest target. I també és emès al intranet, en vídeos de YouTube.


5. Descripció audiovisual de l'anunci (argument). Analitzeu els següents elements, descriviu-los i argumenteu per què creieu que s'utilitzen. Valoreu:

A. La utlització dels moviments de càmara: tipus de plans que predominen, ritme dels plans, recursos de moviment (càmara lenta, rápida...)

Predominen els plànols a la cara, gent guapa rient i passant-s'ho bé, que amb el perfum tot és festa, o que el perfum és perfecte per sortir i passar-ho bé.


b. Tipus de música (cancó original o versió, referència amb l'anunci, subtítols, sons especials...). La música acompanya, evoca o provoca?

La canción es una  versión extra corta de Hardrive - Deep Inside. Provoca a salir de fiesta, bailar y pasarlo bien, es idónea per el que es veu visualment.


c. Ús del llenguatge, slogan, paraules que acompanyen el text, logotip. Hi ha joc de paraules? quina intenció té el text?


La música canta "Deep deep down inside" i "Ohh we need loveee"podent entendre que la festa ha d'anar el més profund possible, passar-ho el millor possible.


d. Ús dels colors: colors que destaquen.

Colors vius i brillants, vius amb plens d'energia. Destaquen el negre, el negre, el vermell i el verd.


6. Tipus de personatges que apareixen en el anunci.

Gent de festa.

7. Ideologia que transmet: missatge central i valors /contravalors que presenta.

Que cal divertir però amb el perfum Carolina Herrera.


8. Anàlisis emocional de l'anunci: S'han d'incloure les emocions que desperta anunci. Aquest anàlisi es molt important perquè indica quins són els mecanismes psicològics que utilitza la publicitat per actuar de froma tan efectiva (competitivitat, èxit professional, econòmic o sexual, egocentrisme, d'enveja...).

En ser gent jove, es pot veure en l'anunci la "etiqueta social" el més guapo, el que balla millor, el més divertit, el més ligón. Sortint de festa amb aquest perfum, potser intenta dir que pots guanyar-te un estatus social, treure bo de tu i sentir-te millor.







5 comentaris: