Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 18 de maig del 2021

El passat dimarts 11 de maig el grup de GES 2 vam fer una sortida a Romanyà de la Selva, on va viure els seus últims anys l'escriptora Mercè Rodoreda.

Primer vam parar a un safareig de pedra que hi ha a l'entrada del poble. Allà unes companyes en van explicar una petita part de la seva infància; la importància que va tenir el seu avi en la vida de Mercè, que li va ensenyar la llengua catalana i l'estima cap a les flors.


Vam seguir camí al mirador de les Mirandes i vam parar a varis punts: La primera parada va ser per parlar de la seva joventut, més tard vam comentar la seva experiència amb la Guerra Civil i més tard amb l'exili.


Els nostres companys també van parlar de la seva estada a Romanyà, davant d'una casa que era d'una amiga de Mercè, on ella anava a passar alguns dies. En aquesta casa vam poder veure els tres xiprers, les oliveres i el llorer, plantes de les quals parla en la seva obra Mirall Trencat.


Un cop vam arribar al mirador vam fer una parada per esmorzar i vam tenir l'oportunitat de veure el paisatge.


Llavors vam anar al cementiri, on està l'escriptora enterrada i tot seguit vam pujar a veure eldolmen de la Cova d'en Daina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada