Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dijous, 23 de maig del 2013

                                                         MARIA BARBAL
Maria Barbal va neixer a Tremp ( Pallars Jussá ) al 1949.Els seus estudis primaris els va fer a Tremp i despres va anar a Barcelona a estudiar Filosofia i Lletres.Es va dedicar a l'ensenyament .Va començar a escriure molt joveneta recordant el seu poble,la seva gent i tot el que feia sentir-se aprop de la seva terra, però la seva primera novel.la l'escriu cap els 30 anys on rep el seu primer premi amb PEDRA TARTERA.
Maria sempre escriu mirant de reull la seva infantesa ,relació de parella pares-fills i amistat, però la seva vida fa un canvi de forma de veure les coses i escriu coses sobre l'amor ,emigració etc.Obté molts premis a la seva trajectoria literaria.Actualment fa xerrades per tot Catalunya.Es  la mes jove del cicle d'Escriptores Catalanes que em parlat .

1 comentari: