Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 8 de maig del 2019

Merc Rodadera Mari rams Isabel Reyes alejandro milena



Mercè rodoreda (Mirall trencat ) Romanyà de la Selva
.

El més important d'un escriptor es la seva obra. Però, sovint, per explicar una obra ajuda de conèixer els llocs que han acollit l'escriptor, i la seva vida viscuda en aquells llocs.

MIRALL TRENCAT: Es una de les seves novel·les que va escriure a Romanya i tractava de tres generacions d'una família, el llibre estava inspirat al jardí de la seva amiga que hi havia un petit estany un llorer una olivera de dues branques que deien que donava sort.... ja que ella li donava molta importància a les flors, perque li recordava a la seva infància i el seu avi.

L'any 1972 es va instal·lar Mercé Rododera en el xalet de la seva amiga Carme Manrubia, la casa es diu; "El senyal" on havien arribat a conviure quatre amigues: ella mateixa, Manrubia, la pintora Susina Amat, i Esther Floricut.

Mercè va viure 6 anys a casa de la seva amiga, fins que no es va construir la seva pròpia casa. que sa la fer just darrera de casa de la seva amiga a l'any 1979. els seus últims 11 anys de vida la va passar a Romanyà que va morir l'any 1983 degut a un càncer de fetge.

La casa la va comprar la consellera Mari Angels Villalonga i actualment ara son dons alemans.





7 comentaris:

  1. el títol està ple de faltes, fa mal els ulls, son els noms del grup que ho ha fet :(
    llavors no t'invita a llegir el text

    ResponElimina
  2. molts errors , fins i tot el nom de l'escriptora aquesta mal escrit.

    ResponElimina
  3. Hi ha unes quantes faltes pero per lo demes esta bes.

    ResponElimina
  4. Mercè va viure 6 anys a casa de la seva amiga. quan vam ser de passeig per a saber d'ella, vaig poder veure la seva casa

    ResponElimina
  5. Esta molt be, a estat molt interesant

    Kevin Casanovas

    ResponElimina