Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 8 de maig del 2019


QUANTA, QUANTA GUERRA
Quanta, quanta guerra, es va publicar a l'any 1980. El va escriure durant la seva estada a casa de la seva amiga Carme Manrubia a Romanyà de la Selva. Aquest llibre juntament amb Viatges a uns quants pobles, li permeten guanyar el Premi Ciutat de Barcelona, i el Premi Crítica Serra d'Or.

Els grans escriptors d'ara, diuen que és una obra mestra que ha passat desapercebuda.

Les estructures habituals de l'escriptora són medis urbans, però en Quanta, quanta guerra, el protagonista viu en un espai imprecís, d'ambientació rural i de precisió cronològica inexistent. Aquesta obra ens sorprèn constantment, sembla una novel·la de viatges, d'aprenentatge de la vida.

És la història d'un noi de quinze anys, inexpert, immadur, cansat de la seva inexperiència en la vida i per anhel de llibertat, decideix anar a la guerra. Allí torna a fugir i viu tot un seguit d'aventures amb persones desconegudes per pobles i boscos. A la fi del llibre se'ns presenta com un ser evolucionat i disposat a ajudar als altres, un canvi produït en el seu interior.

És un llibre que s'ha de llegit moltes vegades i això es pot dir de ben pocs llibres.



Maria de la Torre

5 comentaris:

  1. M'agrada que l'hagis resumit amb la informació necessària.

    ResponElimina
  2. Parla molt de l'escriptora i molt poc del llibre

    ResponElimina
  3. ancara que sigi breva la historia esta molt molt ben explicada a mi m'agradat molt personalment

    ResponElimina
  4. Molt be, qui realment no vol escapar-se per anar a viure alguna aventura i conèixer a gent del mon...

    ResponElimina
  5. Molt ben fet i molt resumit m'agradat molt

    ResponElimina