Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dijous, 1 d’abril del 2021

Felip Masó

 Una de les persones que considera que és un personatge és en Felip Masó originari de sant Feliu de Guixols i Fill de Felip Masó un arquitecte Molt important de sant Feliu .

Felip es solter no té parella i tampoc es veu preparat per tenir una parella ni una relació seria, viu amb la seva mare, és l amo d un restaurant molt conegut al poble al que jo vaig sovint, l encanta La seva feina al restaurant que mai fa vacances ... és una persona molt coneguda al poble i té molts amics , es caracteritza però vestir-se quasi sempre de color negre o fosc, Felip el considerarà una persona per a la peculiaritat del seu caràcter, és una persona amb essència pròpia sense esforç mai per agradar a ningú és una persona honesta i és mostra tal com es i actùa com tal és una persona que diu el que pensa i el que sent sentit cap filtre i al Mateix temps una persona molt misteriosa igual que el seu Restaurant és tènue i molt emblemàtic i amb moltes i espelmes el restaurant de Felip està decorat amb llum tes de Nadal tot l any.

Felip en el seu restaurant és el protagonista principal del seu local Perquè al advocats Felip es reflecteix el seu caràcter i personalitat sense sentir-se cohibit ni qüestionar per ningú en el seu local Felip reflectir la seva essència i el seu estil propi i també la seva passada per la música ja què és un element Molt important en la seva vida i per finalitzar el advocats sense Felip no és el Mateix

1 comentari:

  1. M'agrada molt, molt bé fet y molt bé la descripció del personatge, Sigue Así guapa buen trabajo.

    ResponElimina