Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dijous, 22 d’abril del 2021

Visita Miquel Martín 20/4/21


Avui 20 d'abril del 2021 els alumnes de l'escola d'adults hem rebut a l'autor Miquel Martín. Ens ha fet una xerrada sobre el seu llibre "Proses Reposades", que estem llegint a classe. Ha estat una estona molt agradable i instructiva on tots han pogut fer les seves preguntes. El Miquel ens ha explicat tot el procés de creació d'un llibre des que el pensa l'autor fins que es pública. També ens ha parlat dels seus projectes actuals.

Hem parlat sobre aquest llibre, les vivències, les emocions i els sentiments que ens ha transmet. Ell ens ha dit que era molt personal i molt profund, ja que parla sobre la seva vida, els seus sentiments, les seves emocions i les seves experiències de joventut.

Ha estat la primera vegada que a l’escola hem participat en el programa Autors a les aules, ja que l’any passat no vam poder pel confinament. Poder parlar sobre el llibre del Miquel Martí que hem llegit durant tot aquest curs, ha estat una experiència molt interessant

Montse Urra i Carlos Mencía GES2












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada