Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dilluns, 25 d’abril del 2022



CRISTIANO RONALDO



Ha nascut el 5 de febrer del 1985, la seva alçada es de 1’87 metres. Té un fill que es diu Cristiano Ronaldo, tots dos són aficionats del fútbol. Ell va a l’equip de Portugal, però abans anava al Madrid.

Juga en la posició d'extrem o davanter per qualsevol de les dues bandes del camp, i diuen que el seu pitjor rival es Messi, que va al equip del Barça.

Actualment, al crac li contemplen 812 gols en 1.119 partits, xifres que sens dubte augmentarà si tenim en compte la seva progressió golejadora des dels inicis fins ara, quan comença la segona etapa amb el Manchester United.

I també de moment és ell el màxim golejador de tota la história. Actualment té 8 pilotes d’or que les ha aconseguit amb el seu màxim esforç.









Hanan Faquihi Elouardani
GES2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada