Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 21 de maig del 2014

Joan Maragall

Va neixar a Barcelona 10 octubre de 1860 i va morir el 20 desembre 1911 de febre de malta.
El seu pare era fabricant textil i ell va treballar com a prement en la industris familiar encara que despres d’una forta discusio per estudiar a la facultat de dret.a la facultat va desarrollar linteres per les lletres.Lany 1886 es va fer soci del ateneu barcelones a on es va relacionar amb escriptors com Josep, Joan Sardo o Narcis oller. Va entrar a treballar en el despatx del advocat brugada i va trobar feina en el diari de Barcelona. Es va casar amb Clara Noble i va tenir Tietze fills.

Tríptico de lany

Fragment

El gegants , els gegants,

Ara ballen ara ballen

Els gegants els gegants

Ara ballen com abans.

Llur alta mariada immobil ullpren a tota la gent que sels mira i els rodeja sense fer cap pensament. Sels mira perque som grans i duen vestits llamparts i baller cada momento… els gegants el gegants son joves eternamente. La geganta i el gegant ara ballen ara ballen la geganta i el gegant ara ballen i sempre ballaran.


Oscar garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada