Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 14 de maig del 2014

MARÍA MERCÈ MARÇAL "BERTA HERNADEZ"



                                                             BERTA HERNADEZ



                                                             MARÍA MERCÈ MARÇAL

Va neixer a Barcelona el 13 de Novembre 1952 fins l'any 1998.Va ser poeta, catedrática de català ,narradora i traductora catalana.El dibuix del rellotge representa que cuan tocava la hora en punt el seu home no venia i que pasa-ven les horas i ella seguía esperant.

FRAGMENT:

-Mostra la complexitat d'una poesía que es basa en l'imaginari col.lectiu.Si bé en els propers llibres de poemes Marçal crea els seus propis símbols en aquest la poetessa s'apropía d'elements col.lectius que reelabora amb la seva mirada particular.Aquest article pretén mostra la complexitat lírica de 5 poemes i arribar, així a una certa comprensió de l'univers marçalià dels anys 1980.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada