Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 27 de maig del 2014

Sergi Pàmies
 
Sergi Pàmies neix l'any 1960 a París.
És fill de la també escriptora Teresa Pàmies i del polític Gregorio López Raimundo.
Viu fins els onze anys al barri immigrant de Gennevilliers ( París ).
Durant deu anys, entre 1979 i 1989, treballa de comptable, i porta una doble vida d'escriptor.
Sergi Pàmies va publicar el seu primer llibre el setembre de 1986: el recull de contes T'hauria de caure la cara de vergonya.
Fins que tres anys després de publicar el seu primer llibre, entra en la "prostituïda professió mediàtica".( tele i radio )
Els seus contes i novel·les han estat traduïts a l'alemany, l'anglès, el castellà, el francès, i el japonès.
 
 
L'últim llibre de Sergi Pàmies
Fins que va passar el que va passar.
El pare no va tornar a la llibreria. Durant mesos, va haver de refer-se, medicar-se, trobar el nord. De tant en tant, una ventada d'abatiment ho destruïa tot i calia tornar a començar: bafarades de passat que, organitzades en emboscada, l'atacaven amb imatges d'una nitidesa insultant, com quan recordava el dia que van inventar el joc de la màquina de fer pessigolles. El pare la perseguia movent els dits de les mans com si fossin les potes d'una aranya, s'acostava a la criatura, l'aixecava enlaire i, imitant la veu d'un monstre televisiu, deia: << Compte amb la màquina de fer pessigolles!>> I ella en demanava més i reia amb una rialla que el pare no tornarà a sentir mai més. D'això fa un any, encara que li sembli que n'hagin passat trenta.
 
 
 
 
"La meva màquina de fer pessigolles"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada