Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 16 de març del 2021

En Raúl "Rules"



És un noi, que ara podem dir un home d'uns 40 any, un home que tot i això que té ja uns 40 anys es pensa que encara és un jove de 20 anys. No te'l seny gaire eixerit, ja que les drogues fortes i consumides diàriament, ara avui en dia quasi diàriament l'han deixat mal del cap.
És un home una mica alt, ossut i magre amb moltes cicatrius de tantes batalles al llarg de la seva dura i mal vívida vida. És molt busca bregues i sempre està busca'n picabaralla amb tothom i per no res, nosaltres que al coneixem diguem que és un home de metxa curta o un home misto que s'encén molt ràpid.
Al llarg del temps ha tingut molts problemes per causa de les drogues ja sigui les drogues dures o la marihuana, fa relativament poc per causa de les drogues han tingut dos problemes de gravetat que quasi li costen la vida. Una va ser per l'anomenada "weed" en anglès va rebre un bon cop a l'esquena amb un "machete" dit en castellà per causes vàries i per acusacions que no vénen al cas ni fan falta explicar, un altre cas va ser per l'excés de consum en un dia de la coca li va agafar un atac de cor que també quasi el mata l'hi varen haver de fer un vaipas coronari i el cor no el te amb ple rendiment, però com ja diuen "mala herba mai mor" i en aquest cas és l'exemple més clar.
Avui en dia els coneguts d'ell o els del poble de la meva edat només dient Rules o dient una frase molt típica i dita per ell "per altres causes que no fa falta explicar" Haver las manos!!....Haver.... e dicho Haver las manos!!!! Ja sabem qui és tot fen un somriure a boca oberta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada