Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 16 de març del 2021

 " EL JUAN DE LA BARCELONETA"

Fa uns anys treballava realitza'n muntatges de sostres d'alumini i en una feina baix conèixer un personatge entranyable "El Juan" un supervivent de la època daurada de les drogues dures dels anys 80 a Barcelona.

L'home vivia a un pis molt petit de la zona més antiga de la Barceloneta , només entrar a les escales de bloc de pisos es podia sentir la pobresa junt amb l'encant de les construccions i uns els detalls que no trobaràs a un bloc de pisos nou. Allà vivia amb la seva dona , una dona grassa i amb pinta de no moure's molt, però ell , ell tenia algo especial, un home petit , prim i consumit per el cavall que tant corria per els carrers de Barcelona anys enrere.

Em va obrir la portal amb una energia impròpia de la seva edat i amb carisma envidiable i per suposat amb un porro a la mà , recordo perfectament les seves paraules "¿tu fumas ? tengo algo bueno."

Vam passar les hores parla'n i debatin sobre les injustícies de la marihuana , també dels seus tractes i negocis no es podia esperar un altre cosa d'un noi de 18 anys i un exdrogoaddicte , fins i tot va aparèixer un veí del bloc a seure al sofà i demanar-li un porro , era sorprenent la semblança que tenien un amb l'altre , realment sembla que la droga deixat a tothom igual de malament.

En acabar la meva feina ell em va oferir algo per fumar i vam riure una estona , sempre recordaré aquella tarda i per suposat no podré oblidar a EL JUAN DE LA BARCELONETA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada