Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 2 de novembre del 2021

 

 EL ORIGEN DE MI NOMBRE:

 

Evelin;


 

 Proviene de Eva , que significa la 1era mujer, viene a ser un derivado de este nombre.

 Me lo puso mi madre como Evelyne, és mi nombre original de nacimiento pues nací en Francia (Dijon). Allí acostumbran a poner dos nombres y un solo apellido , el del padre normalmente. Años atrás adquirí la nacionalidad española y lo modifiqué para facilitar le la pronunciación aquí en España.

Sí me gusta mi nombre de nacimiento aunque pienso deberíase poder modificar màs facilmente los cambios en el registros civil pues consídero que el usuario del nombre debería poder decidir en algún momento si le gusta tal cual està o no.

Sobre la importancia , sí la tiene, segùn mi opinion, pero sin exagerar ; tampoco define la persona como tal sinó qué és al revés, en algunos casos ya que los nombres nos parecen màs atractivos según sea la persona y sus cualidades.

Una flor se dice de mil maneras según el idioma, pero seguirà siendo una flor al fin y al cabo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada