Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 19 de desembre del 2018

PURE XS walid asghar





       1. Marca del producte: Francisco henriques- PureXS Paco rabane.
     

       2. Tipus  de producte : Perfum molt aromàtic.

       3. Públic al que va dirigit: El anunci es bastant llarg, i dintre de les seqüències surten noies i un               noi molt joves i lo que fa es seduir-les amb el perfum, i per  aixó el anunci va dirigit a gent                   jova.
     
       4. Franja horària  d'emissió: Molt mes per les tardes.

      5. Descripció audiovisual del anunci: Un grup de noies mirant un noi i el persegueixen fins on           estan i l'observen a través d'un cristall transparent on ell es fica el perfum en els testicles i les                   acaba de seduir a totes fent les caure al terre.
   
      6.   Tipus de personatge que apareixen en el anunci: Gent amb molta bellassa, i es nota que son                models, i son gent molt jove.
 
      7. Ideologia que transmet: Transmet molta excitació sexual i que ets mes atractiu, i les noies                     estaran mes per a tu.
   
     8. Anàlisis emocional de l'anunci: Es un perfum que lo que ensenya es bastant real, per que jo el              tinc i es molt aromàtic i fa que la gent et miri molt millor i dona sensació persona neta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada