Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 18 de febrer del 2020

ANUNCI DE IKEA Navidad 2018


1. Quins són els colors més utilitzats de l'anunci i també en el producte que anuncien. 
Els colors que criden més l'atenció són el vermell fort, verd i blanc ja que el tema de l'anunci de IKEA és el Nadal. Els productes que s'ha anuncien són mobles de casa, d'oficina i també com productes de cuina com gots de vidre, culleres, plats, espelmes, etc.
Quin és el decorat? Perquè creus que l'ha triat? 
El tema del decorat és el Nadal. Perque el nadal és alegria i també es un moment per estar amb la familia.

2. Quina és la música que sona al teu anunci? 

Al principi de l'anunci no s'ha escolta res de música pero quan comencen a sortir de la taula comença a sonar la música trista. 

3. A quin sector de la societat va dirigit l'anunci? 

En general tot el públic i especialment a la familia.

4. Busca la identificació amb el jo real o amb el jo ideal? 

Es un jo real perque el propi anunci ho diu "Un concurso de actualidad con familias reales".

5. Quins estereotips es presenten a l'anunci? Sembla que aquest anunci busca ser un estereotip normal, per a totes les edats i sexes, també l'anunci representa com es una familia normal i corrent per la vestimenta.


6. Hi ha un eslògan i un logotip al teu anunci, en quin moment surten?

Si, surt cap al final de l'anunci hi ha el logotip de "IKEA" i el eslògan que diu "ESTA NAVIDAD DESCONECTA PARA VOLVER A CONECTAR".

7. En quin idioma estan el logotip i l'anunci? L'anunci i logotip estan en castellà.


8. Descriu la història del teu anunci i explica quin tipus de plantejaments té.

El principi de l'anunci ens mostra com un concurs que el qui adivini la resposta es queda i el que no surt. El narrador comença a preguntar les preguntes als joves sobre les xarxes socials i els joves els en certa, però quan el narrador comença a preguntar preguntes sobre les seves families es a dir "com es van coneixer els teus pares?" els joves no saben respondre a la pregunta i el narrador els dius que s'han vaguin fins que no hi ha ningú a la taula. Cap al final del video els joves expliquen com es senten fins que al final començen anar cap a la taula i deixant els mobils dins d'una capsa i disfrutan de la companyia familiar. El plantejament que té aquest anunci és la importancia de saber estar amb la familia i no estar tanta estona amb el mobil i sabent la vida d'un famos.

9. Què ens promet l'anunci que ens donarà aquell producte si el comprem?

L'anunci ens promet la unio familiar, la importancia de la comunicació i la naturalitat que ens podem trobar en qualsevol ambit familiar.

10. Quins beneficis racionals i emocionals promet? L'alegria, la positivitat i la ilusió. 


11. Quin creus que és el preu real del producte del teu anunci? El preu real del producte es més barat del que nosaltres pensem, perque el objetiu de IKEA es vendre els productes cotidians que tenim a casa però més barat. 


12. Creus que el producte porta una càrrega irracional?  No, perque els productes que venen són més barates que si aniries a una botiga al detall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada