Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 5 de febrer del 2020

Anuncio Nocilla Básquet, 'El último partido'




En aquest anunci el color que predomina és el color vermell, un color viu per cridar l'atenció a la gent jove que és qui consumeix més aquest producte, s'associa el color vermell amb la Nocilla ja que és el color del seu logotip juntament amb el blanc i el groc que també tene protagonisme durant l'anunci. La marca amb aquests colors vol representar l'energia, el joc, l'amor familiar, l'amistat,... El decorat ens situa en una pista de bàsquet, ha estat escollit un lloc tancat per poder captar com a idea principal el que pasa amb els actors, en aquest cas, els jugadors.
Hi ha una música de fons que s'adapta en tot moment a l'escena, suau i tranquila o més acelerada depenent de la situació, destacant la veu de la protagonista i dels crits i sorolls del partit.
Va dirigit a un sector jove, i familiar, amb la finalitat de la identificació amb el jo real, ja que l'aspectador podria identificar-se fàcilment amb el protagonista de l'anunci.
Hi trobem unes imatges reals amb l'estereotip del nen guapo, bon company, bon fill, amb la familia perfecta i a més té la sort de guanyar el partit.
Al final de l'anunci observem l'eslògan, "Nocilla te hace grande" i el logotip, la paraula de nocilla amb gran i a sota "la auténtica"de color blanc amb un fons en forma de "llesca de pa" de color vermell i el contorn amb dues línies de color blanc i groc, en aquest cas en Castellà.
L'anunci va d'un nen que juga a bàsquet i que ha de marxar a viure fora perquè el seu pare ha trobat treball a un altre ciutat i jugarán l'últim partit. Guanyen, en els últims segons del partit quan els dos equips están empatats, gràcies al treball en equip. El plantejament del video és un fragment de vida on l'objectiu és destacar la importancia de l'amistat, és a dir, l'amor tal com hem dit abans, representat amb el color vermell durant el video i al logotip de Nocilla.
L'èxit és una de les promeses de l'anunci, juntament amb altres beneficis emocionals com la felicitat, la popularitat, etc.
Diàriament podem trobar un pot de Nocilla a qualsevol mercat a un preu aproximat d'uns dos euros amb vint, el pot petit, si li restem el benefici del comerciant i les despeses de fabricació del envàs, el preu real podria ser d'uns 50 cèntims d'euro més o menys. Però com tot altre producte, Nocilla porta una càrrega irracional, és a dir, paguem més per la marca que pel producte en sí, ja que podem trobar altres opcions iguals o semblants de marca blanca a un preu molt més baix.

ANTONIO CASTILLEJO TORRES         MARIA OLIVA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada