Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 26 de febrer del 2020


Parlem del nou volkswagen golf 8.
Els colors  d'aquest anunci és el groc. Un groc molt viu i juvenil i un blau molt tranquil.
L'escenari o decorat és, a la ciutat, a la montanya i autopistes i carreterespenso que ha estat escollit perquè veiéssim la versatilitat del vehicle en diferents situacions.
La música del vídeo és de campfire -Star it up en Angles, però l'anunci és en castellà.
El ritme de la música és bastant mogut i  alguna cosa que t'atrapa i no la pots treure del cap.
Està enfocat per tota la gent en general, des de gent jove de vint-i- ... Fins a gent d'edat mig-alta, famílies de dos nens, parelles joves amb nadó.
El que més m'identifica de l'anunci és la noia que surt amb el cotxe, davant la discoteca amb la seua música i tota la cua per entrar es giren per mirar la.
El contingut d'aquest anunci és de problemes del dia a dia, i com el cotxe amb les últimes generacions en tecnològiques et facilita poder resoldre'ls.
No  molt de text, ens d'escriu les noves incorporacions tecnològiques més importants. 
De seguida podem reconèixer que és de wolkswagenja segueix un patró de música lletres pautes de música.
Ens promet adquirir un vehicle d'un nivell social mig-alt, i a la vegada, esportiu, elegant, agressiu, segur i amb una vida plena d'emocions.
El cotxe  un valor sobre els vint-i-dos mil euros. Molt  per preu qualitat.

Jennyfer Ballesta Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada