Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 5 de febrer del 2020

Anuncio Adidas - Here to Create - Publicidad Comercial Spot 2017




1. Quins són els colors més utilitzats de l'anunci i també en el producte que anuncien. Quin és el decorat? Perquè creus que l'ha triat?
Els colors més utilitzats en aquest anunci són els foscos majoritàriament i colors clars com la resplendor del sol per representar la primera hora de la matinada, o colors verds per donar-nos una sensació d'harmonia, resistència, estabilitat. El color verd a més s'associa a la salut. El producte que anuncien és unes vambes Adidas de color negre i vermell. Com és un anunci de vambes esportives els colors que més utilitzen són els foscos per transmetre la sensació que les vambes ens donen fortalesa i qualitat. El negre per exemple contrasta bé amb els colors brillants com en aquest cas el del sol.
El decorat és un entorn esportiu com un gimnàs, una terrassa amb màquines esportives, una noia corrent a la carretera, un altre fent flexions, altres fent exercicis a l'aire lliure. Tant els colors com el decorat tenen un propòsit en el cas del decorat pretenen donar-nos el missatge de la fortalesa i la determinació que tenen les dones.

2. Quina és la música que sona al teu anunci?
La música que sona a l'anunci és com a un tip de música electrònica motivadora típica que s'escolta als gimnasos.

3. A quin sector de la societat va dirigit l'anunci?
Aquest anunci va dirigit a les dones esportistes principalment, a la gent que els agrada fer exercicis o practicar algun tipus d'esport o les que tenen la intenció de començar a fer alguna activitat física.

4. Busca la identificació amb el jo real o amb el jo ideal?
Identifiquem el jo ideal en aquest anunci. Ens presenten a les dones fent exercici d'una manera súper coordinada, impecable i a més maquillades i amb una suor que els aporta una lluminositat perfecta al rostre. En el nostre jo real això seria molt difícil, el real seria una dona a la qual li falta l'aire, els cabells van a la seva bola i clarament la seva suor més que donar-li una lluminositat perfecta, li faria mirar-se com a un tomàquet.

5. Quins estereotips es presenten a l'anunci?
Sembla que aquest anunci busca rompre una mica els estereotips. Per exemple: la dona fort, esportista, practicant boxa, bàsquet, una altra sostenint a un home, presenta a una dona apoderada, lliure de fer el que vulgui, perquè pot. No obstant això, segueix sent una manera més de vendre, utilitzant els temes d'actualitat, com és la lluita per la igualtat de gènere i a més encara té una cosa molt típica "la dona del cos perfecte" que compleix amb totes les canones de bellesa de la societat. D'alguna manera ens vol dir que si compren aquestes vambes i anem al gimnàs serem com elles.

6. Hi ha un eslògan i un logotip al teu anunci, en quin moment surten?
Al nostre anunci l'eslògan que resumeix el contingut de la campanya diu: "marquem la diferència", surt cap al final de l'anunci, seguiu del logotip: "here to create" i Adidas 

7. En quin idioma estan el logotip i l'anunci?
El logotip està en anglès i l'anunci en castellà.

8. Descriu la història del teu anunci i explica quin tipus de plantejaments té.
La història del nostre anunci mostra a dones practicant esport, en el gimnàs, a l'aire lliure en un dia perfecte, una terrassa, un ring de boxa, dones fortes, decidides, guanyadores i guapes. En les imatges donen èmfasis a les vambes que ens volen vendre i la música que acompanya a l'anunci és motivadora i el quadre final que ens diu "quan la creativitat es deslliga, marquem la diferència".
El plantejament de l'anunci és de tipus problema-solució, el vídeo comença amb una frase que diu: "ens han contat una mentida, ens han dit que treballar dur és suficient" aquest és el problema, no és suficient l'esforç per arribar a l'objectiu que tenim (l'aspecte físic, l'apoderament, el fet de fer el que vulguem) necessitem alguna cosa més, necessitem "creativitat" en altres paraules, necessitem unes vambes Adidas. I aquesta seria la solució.

9. Què ens promet l'anunci que ens donarà aquell producte si el comprem?
L'anunci ens promet uns beneficis que no tenen res a veure a la lògica. És a dir, ens venen unes vambes i al vídeo d'alguna manera ens promet resistència, poder, victòria, llibertat, marcar la diferència. Realment no ens ofereix un producte com un millor preu, més eficàcia o millor gust, no es veu res d'això. S'enfoca solament en coses que realment no ens pot donar.

10. Quins beneficis racionals i emocionals promet?
Els beneficis racionals que ens ofereix aquest anunci poden ser (per al fet que famosos porten aquestes vambes) una millor qualitat o prestigi, encara que el preu sigui alt per unes vambes. Et diran que pagaràs qualitat i més eficàcia i que val la pena. Però més que això els beneficis que ens ofereix són emocionals, juguen amb els sentiments de les persones. Per exemple, en aquest anunci parla de rectes, de triomfs, de treballar fort, de què tot és possible amb esforç, tot i que unes vambes no són necessàries per fer tot això, podem complir tot el que ens proposem amb qualssevol vambes.

11. Quin creus que és el preu real del producte del teu anunci?
El preu d'aquestes vambes de l'anunci en realitat és molt més baix del qual ho posen. En realitat la gent paga una marca que ha creat un "NOM", perquè les porten molts famosos, jugadors de futbol, cantants, etc. I això fa que la gent vulgui comprar-les, vulgui popularitat, vanitat, que tothom pensi que ells si poden pagar això i ser com un dels grans.

12. Creus que el producte porta una càrrega irracional?
Sí porta carregà irracional, perquè podem trobar unes vambes igual o fins i tot de millor qualitat per un preu més baix, i això seria perquè aquelles vambes no porten la marca, el nom famós, no les porten gent guai, esportistes llegendaris o el cantant del moment. Llavors aquestes vambes "no fan sentir feliç i especial" com farien les d'aquest anunci.


                         Helen Sánchez                          Dania Sánchez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada