Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 12 de febrer del 2020

Durex RealFeel - Anuncio Tv

Resultado de imagen de fotos de durex



DUREX


Fixa't en quins són els colors mès utilitzats de l'anunci i també en el producte que anuncien. Quin és el decorat? Perquè creus que l'ha triat? Perquè els colors que han agafat criden l'atenció. Blau i vermell 



Quina és la música que sona al teu anunci? Pistol Shirimp Beyond reach




A quin sector se societat va dirigit l'anunci? A la joventut




Busca la identificació amb el jo real o amb el jo ideal? El anunci es ideal perquè tenen molta conexio i jo aquesta conexio no la tinc.





Quins esterotips es representen a l'anunci? Que aquest anunci va dirigit a la gent jove.




Hi ha un eslògan i un logotip al teu anunci,en quin moment surten? Surt a tot el anunci el eslogan es del durex.





En quin idioma estan el logotip i l'anunci? El logotip es en ingles i el auninci es en español





Descriu la història del teu anunci i explica quin tipus de plantejament té. La historia del meu anunci es que el preservatiu et pot evitar moltes malalties i evitar de deixar prenyada a una noia.






Què ens promet l'anunci que ens donarà aquell producte si el comprem? Doncs que aquests producte pot evitar moltes coses.





Quins benificis racionals i emocionals promet? El benefici pot ser que utilitzan el preservatiu durex fa que tingueu el mateixos moviments.





Quin creus que és el preu real del producte del teu anunci? 15'95 una caixa de 24.





Creus que el producte porta una càrrega irracional? No.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada