Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


diumenge, 3 de maig del 2020

el Confinament El Cristian reyes

                                              

                                             El Confinament




Bo doncs el confinament és una manera d'evitar més contagis ,des que va comença el confinament em estat passen per fases. com primer acostumar-se al confinament, la primera fase acostumar-se el tancament màxim ,només poder sortir de casa per comprar.
Segona fase tomar més precaucions ,més seguretat per evitar més contagis .Per exemple estar separats 1 metre ,no tocar amb les mans res sense guants ,no fer petons, etc 


Tercera fases es comen ara a suavitza la situació com ,per exemple obrir perruqueries, obrir algun negoci o establiments d'oci .

La quarta la fase final és quant torni mes o menys a la normalitat en aquestes fases tenen de coses en comú ,bàsicament passa la majoria del temps tancat ,aïllats del món cosa que per la nostra salut per no contagiar-se aquesta bé ,però no fer esport i està molt temps tancat afecta psicològicament com estres ,ansietat, etc...

Jo més o menys estic acostumat ,perquè fer exercici per oblidar-me de tot i de tothom, el corona virus el que dóna més importància és com que farem aquest estiu ,molts establiments ocis tancats, com discos ,casinos, cine,billar etc...

Pel problema és que si el teu país depèn del turisme i no hi ha turisme ,com podràs treballar o buscar-te la vida s'era impossible, a part que aquests negocis són el que donen més diners a l'economia i sincerament és més preocupant la crisi que vindrà ,que l´enfermetat .
Perquè si no recaptes diners l'estat com pagaràs els metges o medicaments o material sanitari per que és importantara mateix .

El més pitjor de tot és que aquest any sera molt desconcertant sense s'aver que faràs o que tindràs, però possiblement després de això molta gent no obrirà establiments, ja que no faran diners per sostenir-se ,ni tampoc turisme estranger per la po ,lu bo que potser és podrà recuperar, d'aquí un temps.

Qui sap ,en fi el que és una catàstrofe en un país que depèn del turisme aligual que Itàlia però en aquest factor conta que per exemple Itàlia, Portugal, espanya i alguns de l'altres països tenen la població en envelliment icom tenen la població mes bellla hi haurà més morts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada