Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


diumenge, 10 de maig del 2020


Et veig i imagino que ets un quadre molt passiu per això tons que fan que es vegi molt delicat i suau, davant la llum que dóna molta tranquil·litat, i en el profund del seu centre es veu més atenuat els seus colors.

A la part superior brilla una figura hexagonal que amb el seu color blanc reflecteix la puresa i és aquí on s'enllaça per fer un sol flaix, a l'mirar-lo queden encantats al veure un espectacle lluny de el públic, amb un immens resplendor de raigs que encomana alegria.

I desperten els sentits més subtils seus bells colors imaginar-tan suaus a el tacte dels dits i mans dels trancentes que volen tocar-los; alhora desperta pau, harmonia i tranquil·litat els sentits de l'ésser humà. Tot i estar penjat a la paret inspira amor, tendresa i sencibilitat en l'ànima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada