Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 13 de maig del 2020

tasca 3



                                   ROBERTO "MANO DE PIEDRA" DURÁN




Estem parlant d'un bon boxejador més bons de la història ,parlant d'un que vivia en l'extrema pobresa, va començar amb la seva família en un barri marginal ,de passar  un nen qualsevol del barri ,que estava treballant des de molt petit guanya'n una misèria ,a ser el millor guanya'n campionats, a ser un dels millor pagats , i  unes de les llegendes d'aquest esport. 

Va lluitar per la glòria i per la subsistència. Va ser estrella i partenaire. Mentre va tenir motivació, entrenament i somnis, va ser una veritable veritat sobre l'anell. Cap rànquing deixarà de reconèixer-lo com el lluitador que es reinventant a si mateix. El que va transformar l'agonia a apoteosi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada