Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dilluns, 7 de gener del 2019

Anuncios HD L'Oréal Paris Infalible 24H lo resiste todo con Sara Carbonero



1. Marca del producte:   L'oréal.

2. Tipus  de producte: pintallavis permanent.

3. Públic al que va dirigit:  el anunci va dirigit en general a tot tipus de dones, ja que es un pintallavis que ho resisteix tot, anar a fer esport, sota la pluja, menjar, sortir amb les amigues ...

4. Franja horària de emissió: cap a la tarda nit.

5. Descripció audiovisual del anunci:  el anunci son seqüències rapides de dos segons, per mostrar totes las coses que es poden fer al dia. No parlen, hi ha una seqüència  de paraules i música molt encertada,  que representa força i energia.
La musica es de Queen i el títol: Don't Stop Me Now, que significa: "no me detengas ahora".
Entre mig dels anuncis surten jocs de paraules en majúscules per destacar, que son: INFALIBLE 24H, MATE O BRILLO, RESISTENTE TODO, PERMANENTE 24H, INFALIBLE 24 H, i per últim amb el fons negre, el logo de L'ORÉAL 
                                                                  PARIS
Els llavis destaquen ja que son vermells i el vestuari amb estils diferents i actuals.

6. Tipus de personatges que apareixen en el anunci: El anunci el fa Sara Carbonero, al ser coneguda las vendes es disparen, es presentadora i model.

7. Ideologia que transmet: Reflexa a la dona del dia a dia, amb aquest anunci es vol destacar a les dones perfectes i segures.
Però crec que es un error que no posin a gent mes real, ja que es creen moltes inseguretats i complexos.

8. Anàlisis emocional de l'anunci: Esta molt encertat, transmet molta energia i es divertit, amb moltes seqüències d'èxit professional i competitiva.
La música es contagiosa i encertada.

1 comentari: