Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dilluns, 7 de gener del 2019

         
                           Anunci De Perfum

           Video De Perfum Chanel No.5 Colletion
                                     El video 
                    https://youtu.be/dnwHS3wc1B8
                        431 Le Loup CHANEL N°5

    1). Marca del producte : Chanel no.5 colletion 
    2). Tipus de producte : Perfum
   
     Producido por: Chanel
     Creación: Ernest Beaux (1921)




     El perfume más icónico de la historia y el color favorito de Gabrielle Chanel se únen en una edición limitada. En exclusiva y por primera vez desde su creación, el frasco de N°5 se viste de rojo.




El Chanel Nº5 es uno de los perfumes más vendidos del mundo - chanel 
La fórmula secreta del perfume Chanel Nº5El jazmín de Grasse y la rosa de mayo son algunos de los ingredientes enigmáticos de la fragancia más famosa del mundo 

3.  Públic al que va dirigitChanel N.º 5 es uno de los perfumes más conocidos del mundo, creado en 1921 por Ernest Beaux para la marca de alta costura Chanel. 


Nº 5 conserva su misterio, lo que hace aumentar su valor simbólico de forma que sigue siendo único para la mujer que lo elige. “Una mujer que no se perfuma no tiene futuro” decía Paul Valéry. Cada piel se adapta a él, siendo éste uno de los secretos de su longevidad.

Com a forma de vida: Chanel nº 5 és un perfum que tracta del luxe i l'elegància, que trenca amb el tradicional, és identificat com un símbol de seducció conqueridora, fins al punt que al final de la II Guerra Mundial, els soldats americans feien interminables cues a la boutique del carrer Cambon per adquirir un flascó del nº 5 per a la dona de la seva vida.

5. Audiovisual del vídeo: el color destacat és el vermell i el daurat i el Rolan a paris perquè surt la torricel I el conte és de la capilocitat vermella.

  _  Música de Claude Debussy (arreglada per Craig Armstrong).
    _  Protagonizada per Nicolás Kidman Rodrigo Santoro. 

_ llengua: anglès

D) Ús dels colors: color que destaquen. El color vermell i veig colors binics i frescos.
_Música: inglèsa 
6. El logo: surt el mig i el final del video 
 Primers exits: El perfum va ser tan reeixit que pas de ser exclusiu per a les clientes de Mademoiselle Chanel a no tenir una producció suficient per cobrir la demanda fora del cercle dels seus clients.

1 comentari: