Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 26 de gener del 2021

I'm Free Dua Lipa (Official Video) (YSL Libre Video Edit) (Looped)

CATALÀ 3 LA PUBLICITAT


1.Fixa’t en quins són els colors més utilitzats de l’anunci i també en el producte que anuncien. Quin és el decorat? Perquè creus que l’han triat? Justifica les teves respostes.

Els colors que surten son sobretot el groc, color blau del aigua i marro de la terra, negra de quan  comença a fer-se fosc i de la ciutat.

El decorat es l’aire lliure, el mar la muntanya el cel.(Naturalesa). Però també surt la ciutat de nit.

Crec que l’han triat perquè es respira llibertat a la naturalesa, com es diu el perfum “Libre”. I quedar molt bé amb el águila que es un animal que representa la llibertat.

2. Quina és la música que sona al teu anunci? Quin tipus de música és? És una música coneguda o creada per l’anunci? Té un paper protagonista o fa fons?

La música que sona es una cançó que canta la protagonista que és cantant, pop, ella és molt coneguda, es diu : Dua Lipa. I en la cançó ella diu que es lliure de fer el que vulgui, sempre i per això l’has de estima i abraça.  

3. A quin sector de la societat va dirigit l’anunci? 

Primer a les dones perquè és un perfum de dona i també a noies de vint a trenta anys. Tot i que han fet dos versions del perfum, un mes fort que l'altre o més intens. També podria indicar temporada hivern o estiu.


4. Busca la identificació amb el jo real o amb el jo ideal? Justifica la teva resposta.

Be, l’anunci presenta una noia jove guapa i que sembla lliure i fins i tot independent. Clar això no potser del tot de veritat perquè no totes tenim aquesta sort. 

L’anunci jugar sobretot en el fet de la llibertat, però també hi és el fet de que potser pots ser més guapa i més jove. 

5. Són reals les imatges que presenta l’anunci o estan manipulades? .Quins estereotips es representen a l’anunci? 

Clar esta manipulat segurament l’entorn , la noia que agafa l’àliga , el fet de que es cremant les lletres que anuncien el perfum, si segur que si.

I l’estereotip, la noia cantant que te èxit, és guapa i és independent, és lliure.



6. Hi ha un eslògan i un logotip al teu anunci? En quin moment surten? En quin idioma estan el logotip i l’anunci?

Al començament surt les lletres del fabricant, YSL, que és la seva marque i durant tot l’anunci hi és present. Mes al final surt la paraula” Libre”  que es com es diu el perfum. Hi surt en Castellà. El logotip són les inicials que colen dir: Yves Saint Laurent.

7.Descriu la història del teu anunci i explica quin tipus de plantejament té.

Comença amb un entorn natural una àliga, un llac o un riu, la protagonista que agafar aquest animal meravellós i molt representatiu en molts països, perquè surten moltes banderes. L’àliga volant el que jo crec que podria ser el Cànon de Colorado, la noia ballant i cantant surt la ciutat de nit, la cançó diu: Estima ,abraça’m , sóc lliure. La noia cridant a l’oceà perquè segurament s’ha fet l’anunci als Estats Units. Va acabant l’anunci amb la noia un altre vegada agafant  l’ocell i deixant-lo anar. Es molt repetitiu sobretot la versió del yotuve, i acaba amb la paraula Libre cremada.

8. Què ens promet l’anunci que ens donarà aquell producte si el comprem?

Que serem lliures, com la natura.

9.Quins beneficis racionals i emocionals promet?

Es promet la llibert, la joventut, el ser estimada i desitjada. Seriem forta com la protagonista ,famosa guapa e independent. Ens diu que el necessitem.


10.Quin creus que és el preu real del producte del teu anunci?

Creus que el producte porta una càrrega irracional?

El pot de 90ml. Te el preu menys o més de 75 Euros, intens amb vaporitzador.

I aquesta casa també far l’eau de perfum  una mica més barata, 90ml 63 Euros mes o menys. 

Perfum que declara la llibertat de la dona i transmet el sapiguer  dir "no" quan volguéssim. Lliure, transforma l'obscuritat en llum, per al que mai tenim que amaga i sempre tens de ser fidel a tu mateixa. Aquest perfum representa a una dona forta i valenta que experimenta la llibertat plena. Una llibertat ardent.                                        (Aquest és el logo que surt amb el perfum).


1 comentari:

  1. És un anunci que es molt agradable de veure no només per la fortalesa que demostra la dona també pel paisatge i l'ocell que fan servir una àguila que a la mitologia Grega era símbol de Zeus el rei dels déus de l'Olimp. En general m'ha agradat

    ResponElimina