Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 26 de gener del 2021

Versace Eros 2012 | Fragrances

Anunci Versace Eros.


1.Els colors més utilizats de l’anunci són tots foscos, és a dir: gris, negre, blau fosc i granate. El color del producte és de color blau esmeralda i dorat.


És un temple grec, decorat amb estàtues i columnes, deshabitat i en ruÏnes. L’han triat per fer contrasts amb els colors que  canviaran quan surti la colònia.


2. La cançó de fons és creada expressament per l’anunci, pel que he escoltat és música heroica i amb una mica de suspens. La música és també la protagonista.


3. Està dirigit a homes joves i moderns però que no siguin esportius.                                                          


4. És l'ideal, perquè representa a un déu o un heroi, encara que en la realitat tothom voldria ser com ell.


5. Les imatges estan manipulades amb l'ordinador, però aquestes imatges varen existir durant el llarg del temps, les han agafat dels grecs antepassats. Es representa el déu de l’amor, es a dir: fort i apassionat. Si et poses aquesta colònia et sentiras com un déu grec i no com qualsevol, sino com l’Heros, el deu grec de l’amor i podràs fer enamorar el qui vulguis i a l’hora seràs poderòs.


6. Sí, surt un eslògan al final de l’anunci, amb anglès amb un toc de francès.


7. El món és un lloc fosc i lúgubre. Un bell guerrer de l’època clàssica apareix en escena. Vesteix

provocativament, només porta botes, pantalons curts i una capa que li vola amb el vent de la gran tormenta que hi ha al cel. Camina entre edificis en runes i es dirigeix, amb pas convençut, fins a un petit altar a on hi puja. Des d’allà dalt dispara amb un arc, una fletxa directe al mig dels núvols. Aquestes s’esberlen i deixen passar la llum i la claror. El món s’il·lumina de nou perquè l’heroi a obert un pas al perfum Versace.


8. Ens prometen que ens donarà el poder de conquistar a qualsevol dona portant-lo.


9. Els beneficis que ens don són la seguretat en si mateix, sobretot pel que fa a les conquestes amoroses.


10. Els ingredients per si sols no es poden valorar, cal afegir-hi la fórmula i el disenyador Versace, i això fa variar el preu, o sigui que pagués la marca i la fórmula però no els ingredients per si sols.

4 comentaris: