Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimarts, 26 de gener del 2021

Paco Rabanne Brasil - #MillionNation - 1 Million & Lady Million 30''



Anunci del perfum 

 

També una altra forma de mirar o entendre aques anunci seria, que xasclet dels dits pots tindrau tot ja sigui riquesasexualitat, amor etc.; Per el meu punt de vista no representa mi alter ego pero si podriam dir que representa un estil de vida que cualsevol jove voldria. 

Està molt  la manera que han tingut de relacionar la forma del perfum en l'agrupació d'idees per fer l'anunci i fer la representacióCom per exemple el color de l'or simula riquesa i/o fortuna, el negre que representa la rebel·liaelegància d'altres similituds. La cançó és amb Anglès sembla bastant coneguda la cançó ésThe Sugar Hill Gang - Rapper 's Delight, si fan que tingui importància en l'anunci perquè el ball i el ritme de la cançó va relacionada amb el que passa durant tota la representació del perfum. És un perfum fet o recomanat per nois i noies d'entre 18 - 32 per dir una edat 

L'eslògan de l'anunci podríem dir que ésAmb un simple xasclet dels dits ho tindràs tot o el que diuen al final de l'anunci 1 Million & Lady Million 30. 

 
No sé fins a quin punt és coherent el preu que l'hi han posat que seria d'uns 60 o 70 € aproximadament, el preu per cost de fer i tot el conjunt jo al vendria per 40 o 50 € com a màxim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada