Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dilluns, 27 d’abril del 2020

Diari confinament


Hi ha molts autors literaris que han escrit els i publicat els seus diaris. Un dels més famosos és el diari d'Anne Frank, un diari escrit mentre s'amagava amb la seva família i quatre amics, durant l'ocupació alemanya d'Amsterdam a la Segona Guerra Mundial.
Si voleu saber més sobre aquest llibre, cliqueu en aquest enllaç:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Anne_Frank

TASCA 6

La proposta d'aquesta setmana és que publiqueu al blog una entrada amb el diari d’aquests dies del confinament, poseu una foto, o més si voleu,  de coses importants per vosaltres, com la finestra per la que sortim a aplaudir, els veïns amb qui parlem pel balcó, l'anada al súper….

No cal que sigui gaire llarg, 5 o 6 frases i recordeu posar l'etiqueta: 

Literatura catalana diari confinament

Us arribarà un mail amb les correccions als exercicis de la setmana anterior.

Propostes de lectura

 A La Vanguardia hi ha autors que escriuen relats sobre el confinament. En aquest enllaç en trobareu un.

https://www.lavanguardia.com/cultura/20200317/474210487653/relatos-cuarentena-gemma-sarda-el-avioncito.html

També teniu una proposta en vídeo Diari de la quarantena. Així s’anomena el docu-reality diari que ofereix el presentador i humorista Eugeni Alemany .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada