Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 1 d’abril del 2020

microrelat

Jorge Luis Borges

En un desert lloc de l'Iran hi ha una no gaire alta torre de pedra, sense porta ni finestra. En l'única habitació (el pis de la qual és de terra i que té la forma de cercle) hi ha una taula de fustes i un banc. En aquesta cel·la circular, un home que s'assembla a mi escriu en caràcters que no comprenc un llarg poema sobre un home que en una altra cel·la circular escriu un poema sobre un home que en una altra cel·la circular…El procés no té fi i ningú podrà llegir el que els presoners escriuen.

Aquest microrelat del gran autor argentí Jorge Luis Borges es titula : Un sueño. És un molt bon exemple del que hauria de ser un microrelat. En aquesta web trobaràs l'original en castellà:

Espero que aquest microrelat t'inspiri per escriure'n un tu.

1 comentari: