Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dimecres, 15 d’abril del 2020

Literatura Catalana setmana del 13 al 19 d'abril

Després del parèntesi de la setmana santa tornem a les classes a distància.
Aquesta setmana farem aquestes TASQUES 4 :


  1. Veureu que he posat comentaris als vostres microrelats i a les vostres descripcions d'un personatge. També si teniu alguna falta, la trobareu subratllada en color groc. També repasseu si heu posat l'etiqueta. Corregiu les faltes i en acabar podeu treure el subratllat fàcilment: selecioneu la paraula i de la barra que teniu a dalt cliqueu l’última cosa que és una Tx  (suprimeix el format). També he vist que quan poseu coses al blog de vegades us queda com un fons blanc darrere les lletres. Es pot treure fent el mateix.
  2. Poseu una foto o un dibuix vostre per acompanyar el text. Si poseu una foto ha de ser feta per vosaltres, no treta d'internet. Si algú no recorda com posar fotos aquí està explicat:
https://sfgcatala3.blogspot.com/p/com-editar-i-penjar-els-vostres-escrits.html
  1. Llegiu els treballs dels vostres companys i poseu un comentari. Recordeu que a tothom ens agrada rebre comentaris positius sobre la nostra feina i que en un entorn de classe hem de fer servir un llenguatge adequat.
  2. He vist que en les redaccions de vegades teniu algún problema amb algunes parelles de paraules que es poden confondre com:  Sinó/ Si no Perquè/ Per què Perquè/ Doncs Què/ Que Tant/ Tan Quant/ Quan
En aquest enllaç trobareu una explicació :teoria
un cop la llegiu ja podeu fer els exercicis:Activitats





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada