Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


dijous, 23 d’abril del 2020

jordi el poeta

En jordi es un home de 32 anys que viu en el meu barri i aquest home es dedicava a cantar cançons d'amor per la gent del barri i com que no tenia feina es porraba an carrer a cantar y posaba un barret al terre y la gent que passava pel costat li tiraven diners al barret .
Era mol simpatic y molt alegre, no se li treia el somriure de la cara i sempre estaba cantant encara que no l'escoltes ningu 
Aquest home era un cantant espectacular pero es va enganxar a les drogues i no va poder ser un professional . Era alt y moreno ,encara que no tigues molts de diners vivia en un apartament petit y sempre anava ven arreglat i tenia el cabell llarg y rissat .
La gent del barri el respecatava i sempre l'ajudaben perque els seus pares el van abandonar en aquest barri . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada