Benvinguts al blog del alumnes dels mòduls de comunicació de GES 2 de l'escola d'adults de Sant Feliu. Aquí podreu penjar els vostres treballs i llegir els dels vostres companys. També podreu participar comentant i rebent comentaris del que heu escrit. Trobareu enllaços a altres blogs que fem servir a l'escola. Recordeu que les activitats que pengeu al blog han d'estar escrites per vosaltres.


divendres, 10 d’abril del 2020

En David és un noi que conec des de quasi tota la vida, sempre ha sigut un noi molt problemàtic i que es creu molt guai. Ell té una aparença d'un noi amb molt de caracter, al  que no l'importa res, ni l'importa el que pensin d'ell, etc.
Sembla un noi dolent però a part d'aquesta aparença, ell no és així, per fora ho sembla però si el coneixes bé és un noi amb un cor mot gran, és  una persona molt intel·ligent i treballador. D'adolescent no es portava a l'institut i treia notes molt baixes, els professors li deien que no seria mai res a la vida però s'equivocaven, ha acabat amb 23 anys siguent somelier i cap de restaurant.

Sara, és veritat que no es pot jutjar a les persones per les aparences com expliques a la teva redacció. 
T'aniria bé  passar el corrector abans de publicar.

2 comentaris: